Over mezelf

Hi, ik ben Sofie!

40 jaar, perfectionist, eeuwige twijfelaar. Ik hou ontzettend van mijn karaktervolle schatten van kids, mijn ventje (groot lawaai maar klein hartje en mijn steun en toeverlaat). En natuurlijk Stella, mijn Frenchie en beste vriendje. 

Verder ben ik verzot op yoga en healthy food, al geniet ik net zoveel van een goed stuk zwarte chocolade en pizza. 

Ik ben steeds op zoek naar de why en de zin van het leven en kan echt genieten van een gesprek met gelijkstemden. Op mijn to do lijstje? Nog héél veel opleidingen want het is allemaal zo boeiend! l

Ik leerde terug te genieten van de kleine dingen in het leven en mezelf op de eerste plaats te zetten. Alles start namelijk van binnenuit. Wanneer het daar oké is, straal je dat ook uit. Daarom wil ik jou helpen om ook opnieuw je balans te vinden! 

Benieuwd naar mijn verhaal lees dan zeker verder.

Just breathe, make silence, let go… Be You!

Het liefst wil ik jou helpen om terug je balans te vinden!

Het begon bij een burn-out

Jarenlang kampte ik met verschillende gezondheidsklachten. Hoofdpijn, nekklachten, prikkelbare darm syndroom, leaky gut, angsten, paniekaanvallen, hyperventilatie, hartkloppingen, slecht slapen en heel veel neurofen waren de rode draad door mijn leven. Tot mijn lichaam eind 2017 besloot dat het genoeg was geweest. ‘STOP!’

Daar was dan die burn-out.

Achteraf bekeken was dit het beste wat me kon overkomen. Ik had veel te lang de signalen van mijn eigen lichaam genegeerd met alle gevolgen van dien. Mijn lichaam had verschillende tekorten en een slechte immuniteit.

De medische wereld leek geen pasklaar antwoord te hebben voor mijn probleem. Gelukkig slaagde ik er na een lange zoektocht in om mijn lichaam terug in balans te brengen.  

Terug leren ademen

Op de yogamat kwam ik stap voor stap terug dichter bij mezelf. Hier ontdekte ik de grote hoeveelheid spanningen in mijn lichaam en hoe ik deze los kon laten. Ik vond rust en kreeg opnieuw meer energie.

Terug juist leren ademen was de belangrijkste schakel in mijn proces. Daarom wil ik ook anderen hiermee helpen! Als hartcoherentiecoach leer ik je hoe je hartcoherent kan ademen en je lichaam en zenuwstel terug tot rust kan brengen. Zo kan jouw herstel starten.  

Gezonde voeding

Omdat ik geloof dat alles in het lichaam met elkaar verbonden is, ben ik me meer en meer gaan verdiepen in een holistische en orthomoleculaire aanpak.

Ook gezonde voeding is een belangrijke schakel in het herstelproces van je lichaam. Puur eten zonder bewaarmiddelen, geen bewerkte voeding en zo weinig mogelijk geraffineerde suikers herstelden mijn eigen darmflora en darmslijmvlies. De tekorten in mijn lichaam werden zo terug aangevuld samen met supplementen. Binnenkort start ik dan ook met voedingsadvies, specifiek op jouw maat.

Bye bye, ratrace! Hallo nieuw levenspad…

De weg uit mijn burn-out was er eentje met veel vallen en opstaan, maar heeft me doen inzien waar ik wel en geen energie van krijg.

Mijn job maakte mij niet gelukkig en dus was het tijd om eindelijk voor mezelf te kiezen. Ontslag nemen was een ontzettend moeilijke beslissing maar het bracht me de innerlijke rust die ik zo hard nodig had! Ik ging terug studeren en wil nu met hernieuwde energie en tonnen enthousiasme mijn persoonlijke ervaringen en kennis met jullie delen.

Voel jij herkenning? Dan zit je helemaal goed!

Samen gaan we op weg naar meer rust, minder fysieke klachten en meer JIJ! Mijn missie is om jou terug je balans te laten vinden. Zodat je van binnenuit kan stralen en je goed in je vel kan voelen!

With Passion,

Puur Sofie​

Let's Connect

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en info