Mijn Diensten

Heb jij soms ook het gevoel dat je jezelf aan het voorbijlopen bent? Voel je je vaak gejaagd? Heb je last van stress? Slaapproblemen? Weinig energie?

Een gezonde levensstijl zorgt dat je stressniveau daalt en voorkomt of verhelpt een burn-out. Stap voor stap help ik je op weg om de juiste balans te vinden. Zo word jij de meest gezonde en pure versie van jezelf!

Zet de eerste stap om je beter in je vel te voelen:

Dankzij deze ademhalingstechniek zal je beter met stress kunnen omgaan en breng je jezelf weer in evenwicht. De techniek werkt in op je stresshormoon en je parasympatisch zenuwstelsel, om je lichaam terug in een staat van herstel en ontspanning te brengen. Alles start met een goede ademhaling! 

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en pakken we deze doeltreffend aan. Verminder je klachten en voel je terug beter in je vel!

Je huid is de spiegel van je innerlijke gezondheid. Leer hoe jouw huid is opgebouwd en hoe je ze via natuurlijke producten terug kan laten stralen. Of volg een workshop over bewustwording, voeding, gezondheid, lifestyle, enz. Aan de hand van pure verzorging en supplementen detoxen we jouw huid en maken ze weer klachtenvrij.

Trek er samen met gelijkgestemden een gezellig weekendje op uit om te werken aan je ademhaling, voedingspatroon, yoga enz. Daarna voel je je als herboren! – binnenkort beschikbaar.

Hoe kan ik jou helpen?

Zet nu de eerste stap om je beter in je vel te voelen! Samen werken we aan de binnenkant om je aan de buitenkant terug te laten stralen!

Hartcoherentie

Ervaar je vaak stress en spanningen? Een correcte ademhaling is het antwoord op jouw stressklachten. En de kracht van ademhaling? Die vind je in je hart!

Voedingsadvies

In combinatie met Lifestyle gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en pakken we deze doeltreffend aan. Verminder je klachten en voel je terug beter in je vel!

Stressless Weekend

Trek er samen met gelijkgestemden een gezellig weekendje op uit om te werken aan je ademhaling, voedingspatroon, yoga, ... Daarna voel je je als herboren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en info