Workshop puur natuur met RainPharma

Waarom mijn keuze voor RainPharma?

Vanuit mijn opleiding orthomoleculaire voedingscoach en epigenetisch huidtherapeut bij Biok kwam ik in contact met de pure producten van RainPharma die volledig gescreend zijn op zuivere werkzame ingrediënten. Ook de supplementen ter aanvulling van je omega3, magnesium, vitamines en mineralen zijn van heel hoge kwaliteit.

Start nu met de juiste levensstijl!

Wat is RainPharma? 

RainPharma is een Belgisch merk dat eerlijke natuurlijke producten maakt voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Loze beloftes en overbodige of ongezonde ingrediënten worden achterwege gelaten. Uitzonderlijke kwaliteit en maximale efficiëntie gaan bij RainPharma steeds hand in hand.

Achter de stijlvolle verpakkingen, de heerlijke geuren en de lekkere smaken schuilt een filosofie die net zo mooi is. De RainPharma filosofie vormt de sleutel tot een lichaam in balans.

“It’s more than just skincare, it’s a filosophy”

Het doel van RainPharma

We hebben maar één lichaam. Toch weten we niet altijd even goed hoe we daar zorg voor moeten dragen. Na een RainPharma workshop kennen je huid en je lichaam geen geheimen meer voor jou.

Ik leg je in de eerste plaats uit hoe je huid en je lichaam werken. Maar ik leer je ook wat je beter wel en beter niet doet. Wedden dat er heel wat schoonheidsmythes doorprikt worden?

Klaar voor de waarheid?

Iedereen wil een mooie huid en daarvoor willen we best wat moeite doen. Ondanks al die goede bedoelingen, doet 97% helaas meer kwaad dan goed. We gebruiken de verkeerde producten of gebruiken goede producten op een foute manier.

Nog veel belangrijker is de voeding die je huid krijgt van binnenuit.

Ben jij benieuwd of je het wel goed aanpakt? Weet jij wat je smeert?

Tijdens deze workshop kom je alles te weten over huidverzorging. Je ontdekt hoe de cosmeticasector in elkaar zit en geloof me maar, dit zal heel wat schoonheidsmythes en heilige huisjes doen sneuvelen.

Je leert hoe je huid is opgebouwd, hoe ze werkt en vooral ook wat je kan doen om je huid opnieuw te laten stralen.

Weet jij waarom en welke ingrediënten beter niet in je producten zitten. Je kent ze wel die heerlijk geurend badproducten die lekker fel schuimen. Wat is daar mis mee?

Vandaag kom je het te weten.

 Aan de slag!

Zo! Nu weet je wat je beter niet meer op je huid smeert, wordt het tijd om de weldaad van plantaardige producten te laten voelen, ruiken, ervaren. We laten je kennis maken met alle producten van Rainpharma en leren je het unieke zes-stappen-plan aan, zodat jij weer de de beste versie van jezelf wordt vanbinnen en vanbuiten.

Wil jij weten hoe je huid en je lichaam écht werken? Zodat je zelf kritisch kan beslissen wat je eet en smeert? Een RainPharma workshop zet je op weg!

Schrijf je in met een paar vrienden of leer nieuwe mensen kennen die net als jij hun lichaam en huid willen geven wat ze verdienen.

Ontdek nu zelf de geheimen van een gezonde huid en een gezond lichaam!

Workshop P.P 25 EUR inclusief geschenkje!

1 op 1 Huidtherapie Advies

Heb je bepaalde klachten waar je geen antwoord op vindt? Maak een afspraak  voor je persoonlijk consult en we bekijken het samen!

  • Epigenetisch huidtherapie – Tijd voor detox.

Aan de hand van pure verzorging en supplementen gaan we je huid detoxen en weer klachtenvrij maken.

Wedden dat jij ook fan zal worden?

Beauty, health & happiness

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en info